Erityistä asumista Tel Avivissa

Tel Aviv on kaupunki, joka ei koskaan nuku ja jonka viihdetarjonta saa muut kaupungit kalpenemaan sen rinnalla. Kun kuitenkin tarvitset vähän lepoa, tutustu Tel Avivin erityisiin hotelleihin. Omalaatuisine muotoineen, koristeineen ja historiallisine tarinoineen ne tarjoavat upeita matkaelämyksiä myös hotellihuoneessa. Esittelemme joukon Tel Avivin trendikkäimpiä hotellielämyksiä.

Diaghilev Live Art Suites Hotel

Hotellin perusti Sergei Djagilev, joka on perustanut myös Venäläisen baletin. Hotelli muistuttaa perustajastaan monin tavoin. Monivivahteisen tyylin, vaihtuvien taidenäyttelyjen ja monien muiden kulttuuritapahtumien avulla Djagilevin hotelli tarjoaa täysin ainutlaatuisen yöpymiskokemuksen. Hotelli sijaitsee Tel Avivin keskustassa Valkoisen kaupungin alueella. Jokaisen huoneen ainutlaatuista muotoilua täydentävät erikoissuunnitellut huonekalut, taide ja koriste-esineet. 

Osoite: Maze St 56, Tel Aviv-Jaffa

Diaghilev

Poli House Hotel

Hotellin on suunnitellut tähtiarkkitehti Karim Rashid. Se sijaitsee historiallisella Magen David Square -torilla Carmel Marketin, Nahalat Binyaminin käsityöläistorin ja Allenbyn välissä. Poli House Hotel on yksi Tel Avivin puhutuimmista hotelleista, jossa nykyaikaisuus yhdistyy ailahtelevuuteen yhdessä kaupungin upeimmista Bauhaus-taloista. Nauti kattobaarin unohtumattomista näköaloista.

Osoite: Nahalat Binyamin St 1, Tel Aviv-Jaffa

Poli house

Rothschild Hotel

Rothschild Hotel on yksi Tel Avivin kuvatuimmista rakennuksista vuosisadan vaihteen huomiota herättävän estetiikan ansiosta. Rotschild Boulevardilla kohoava talo on itsessään taideteos, ja sen sisäpuoli tarjoaa vieläkin suurempia elämyksiä. Kaimaltaan paroni Edmond de Rotschildilta inspiraationsa saanut hotelli on koristeltu kolonialistisen ja monivivahteisen tyylin yhdistelmällä. Tämän historiallisen hotellin sisäovissa on israelilaisten taiteilijoiden maalauksia ja aulasta löytyy satumainen bistro.

Osoite: Rothschild Blvd 96, Tel Aviv-Jaffa

Margosa Hotel

Margosa Hotel sijaitsee Jaffassa, yhdessä maailman vanhimmista satamista, joka on kehittynyt hipsterien suosimaksi kohteeksi. Tämä keidas löytyy lyhyen kävelymatkan päässä vilkkaista kortteleista ja vintage-toreista. Sen muotoilua ovat inspiroineet paikalliset arabivaikutteet, ja sen huoneet ovat viehkeitä ja tyylikkäitä.  Jos haluat kokea Jaffan lähietäisyydeltä, tämä hotelli on juuri oikea valinta.

Osoite: 1 Avraham Even Shoshan St. , Tel Aviv-Jaffa 

Margosa

B Berdichevsky hotel

B Berdichevsky Hotel voi ylpeillä yhdellä Tel Avivin parhaista cocktail-baareista. Lifestyle-matkailijoille suunnattu hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä HaBima Square -aukiolta Valkoisen kaupungin keskellä. Hurmaava hotelli tarjoaa paljon erilaisia palveluita ja mukavuuksia säilyttäen silti pienen boutique-hotellin tuttavallisuuden. 

Hotellin baari The Bellboy tarjoaa tyylikkään ja rennon ilmapiirin, joka on käynnin arvoinen.

Osoite: 14 Berdichevsky Street, Tel Aviv

The Shenkin Hotel

Kivenheiton päässä Carmel marketilta ja  Shenkinin alueen trendikkäimmiltä ostoskaduilta sijaitsee yksi paikallistyylisimmistä boutique-hotelleista, The Shenkin. Jos haluat löytää Tel Avivin parhaiten säilyneen salaisen aarteen, varaa huone täältä. Hotelli on sisustettu design-huonekaluilla, ja siellä on oma kattobaari ja ravintola. Tel Avivin sykkivä yöelämä on aivan kulman takana, joten pääset kokemaan kaupungin parhaat bileet helposti.

Osoite:  21 Brenner street, Tel Aviv

Shenkin

The Florentin House

Ylellisen matkustajakodin ja boutique-hotellin yhdistelmä Florentin House sijaitsee trendikkäällä Florentinin alueella. Pohjakerroksessa on upea aasialainen ravintola ja galleria. Florentin House on täydellinen valinta, jos haluat tutustua lähialueisiin. Kattosviitti tarjoaa ainutlaatuisen hotellielämyksen, jota muiden boutique-hotellien on vaikea ylittää.

Osoite: 6 Florentin street, Tel Aviv

Florentin House

Lily & Bloom Boutique Hotel

Tämä boutique-hotelli sijaitsee Tel Avivin keskustassa. Se huokuu Bauhaus-tyyliä ja 30-luvun henkeä. Bauhaus-tyyli on säilytetty 37 huoneessa, ja sisustus muistuttaa vanhasta Tel Avivista. Seinillä on vanhoja popkulttuuria esitteleviä julisteita ja koristeita, jotka kuvastavat menneitä vuosikymmeniä.

Osoite: 48 Lilienblum street, Tel Aviv

The Vera

Vilkkaan Tel Avivin keskustassa sijaitseva hotelli on täynnä paikallisia taidekäsitöitä. Kaikkialla hotellissa on käsitöitä Tel Avivin alueelta aina huoneissa olevista saippuoista ja tuoksuista hotellin huonekaluihin ja jopa baarimikon sekoittamiin juomiin. Kaikki on paikallisesti tuotettua ja hankittu Tel Avivin lähialueilla toimivilta käsityöläisiltä ja viljelijöiltä. Lisäksi hotelli on muoviton ja ilmoittaa ylpeänä olevansa Israelin ympäristöystävällisin hotelli.

Osoite: 27 Lilienblum street, Tel Aviv

The Vera

Brown’s Beach House

Tämä boutique-hotelli sijaitsee aivan rannalla. Lähes kaikissa huoneissa on suuri aurinkoterassi, ja joissakin on myös yksityinen poreallas. Sisustus ja kalustus ovat ainutlaatuiset, pohjakerroksessa on tunnelmallinen baari ja ravintola ja ranta on vain kivenheiton päässä. Hotelli tarjoaakin lähes täydellisen Tel Aviv -kokemuksen omien seiniensä sisällä. Jos haluat tutustua muihin kaupunginosiin, voit lainata hotellista polkupyörän.

Osoite: 64 HaYarkon Street, Tel Aviv

Johan Englundh, SpoilConcept Communication
E-post: johan.englundh@spoilconcept.se
Tel: 46 (0)739 82 34 00

Israelin Valtion Matkailutoimiston tehtävänä on markkinoida Israelia matkakohteena Pohjoismaissa ja maissa sekä välittää matkailua koskevia tietoja näiden maiden suurelle yleisölle. Israelin valtion matkailutoimistotoimii suoraan Israelin matkailuministeriön alaisuudessa. Israelin suuntautuvan matkailun edistämisessä toimii kaikkiaan 18 matkailutoimistoa ympäri maailmaa.

Koe Israelin ainutlaatuisuus – Käy Tel Avivissa, juhla- ja rantalomakaupungissa Välimeren rannalla. Se ei nuku koskaan Patikoi ympäri kiehtovaa Jerusalemia, jossa harjoitetaan kolmea maailmanuskontoa –Kellu terveellisessä Kuolleessameressä  Ui delfiinien kanssa ja snorklaa Punaisessa meressä Eilatin koralliriutoilla  Seuraa Jeesuksen jalanjälkiä Pyhässä maassa  Vaella Galilean ainutlaatuisessa luonnossa.

Vastaa