Legendaarinen Raffles on avannut ensimmäisen hotellinsa Malediiveille

Raffles on avannut ensimmäisen hotellinsa Malediiveille. Raffles Maldives Meradhoo sijaitsee Gaafu Alifun atollilla. Hotellin paratiisimaisessa ympäristössä on 21 ylellistä huvilaa, joissa on yksityinen allas. Kohde koostuu kahdesta osasta – Raffles Royal Residencestä sekä erillisestä Overwater Villas & Residences -alueesta.

Malediiveilla on kaksi upeaa koralliriuttaa, jotka tarjoavat täydelliset elinolosuhteet merielämälle. Saarilla asuu niin haita, kilpikonnia kuin paljon erilaisia trooppisia kalojakin. Jos haluat tutustua tarkemmin pinnanalaiseen elämään, Raffles Maldives Meradhoossa on oma meribiologitiimi, joka voi auttaa sinua.

– 1 200 saaresta koostuvat Malediivit tarjoavat maailman parhaita rantoja. Uuden Raffles Maldives Meradhoon ansiosta vieraat pääsevät kokemaan aivan uudenlaista luksusta ja ainutlaatuisia elämyksiä, sanoo Patrick Basset, Accorin Itä-Aasian ja Malediivien COO.

Raffles Maldives Meradhoo tarjoaa useita gastronomisia herkkuja Thari- ja The Firepit -ravintoloissaan. Yuzu-fuusioravintolassa tarjoillaan puolestaan perulais- ja japanilaisvaikutteisia ruokia. Yapa Sunser Barissa pääset nauttimaan japanilaisia ja eteläamerikkalaisia drinkkejä. Kaikista Raffles-hotelleista löytyvä klassinen Long Bar on keskittynyt viineihin ja shampanjoihin. Hotellista löytyy myös Rafflesin palkittu Raffles Spa -kylpyläkonsepti. Siellä tarjoillaan ylellisiä kasvohoitoja, hierontaa ja joogatunteja sekä paljon erilaisia vesiurheilulajeja.

– Malediivien paratiisisaaret ovat monien pohjoismaisten matkailijoiden unelmakohde. Siksi olemmekin todella iloisia voidessamme tarjota Rafflesin ainutlaatuisia ja luonnonläheisiä kokemuksia sekä maailmanluokan palvelua, sanoo Jan Birkelund, Accorin Pohjoismaiden Development & Operations -osaston johtaja.

Raffles Maldives Meradhoo -hotelli on saavutettavissa vain maan sisäisellä lennolle. Matka Malen kansainväliseltä lentoasemalta kestää 55 minuuttia, minkä jälkeen Kaadedhdhoon lentoasemalta on hotellille 15 minuutin pikavenematka.

Vastaa